/locations/location/media/medium[header="1"][active="1"]
Verkocht

Wilgenkamp

4
184 m² tot 188 m²
421 m² tot 514 m²

Ruim en toekomstbestendig wonen

Aan een rustige en doodlopende straat worden deze 4 riante vrijstaande woningen gebouwd. De woningen worden standaard voorzien van een aanbouw van 2,40 meter op de begane grond. Hierdoor ontstaat er veel leefruimte en kan er gekozen worden voor een riante woonkeuken met openslaande deuren naar de tuin. Met een zonnige tuinligging op het westen is het heerlijk vertoeven.

Er zijn diverse opties uitgewerkt om de woning geheel naar eigen wens aan te passen. Zo kan je kiezen voor een ruime carport, een sfeervolle veranda en een zolderindeling.

In project Wilgenkamp is, naast het gebruik van duurzame materialen, ook de verwarmingsinstallatie toekomstbestendig uitgevoerd. De woningen in project Wilgenkamp worden gasloos gebouwd en voorzien van een zogenoemd warmtepompsysteem. Dit systeem gebruikt hernieuwbare energie om de woning van warmte en warm tapwater te voorzien. Dit gebeurt door middel van bodemenergie in combinatie met een warmtepomp. Naast het verwarmen van de woning kan dit systeem de woning ook koelen wat ervoor zorgt dat de woning altijd een behaaglijk klimaat heeft.

Impressies

Aanbod

/locations/location/locations/location[active='1']

Ligging

Midden in de provincie Utrecht gelegen, vormt het gemoedelijke plaatsje Odijk onderdeel van de gemeente Bunnik. Hier woon je landelijk, met uitgestrekte natuur, weilanden, de rivier De Kromme Rijn en historie dichtbij. Ook heb je een prima verbindingen met diverse uitvalswegen, openbaar vervoer en je bent binnen 20 minuten in Utrecht, Driebergen of Houten. Odijk kent een prettig leefklimaat en uitstekende voorzieningen.

Project updates

externalId=anbond-details-2.1.3.1.6.2.1&filter[active]=1&filter[tags]=Wilgenkamp
/locations/location/employees/employee[active=1][3 > position()]
Kan ik je ergens mee helpen?
Drieklomp Makelaars
Kan ik je ergens mee helpen?
Halbertsma van den Boom